BLOGG - ALLT OM MURNING

 

Välkommen till vår blogg om mureri

Här hittar du mer information om munrning, vårt hantverk och våra tjänster! Även ett och annat tips och läsning om våra pågående projekt.

 • husfasad med byggställning framför
  19/07/2024 - TBL Mur & Puts 0 Kommentarer
  Så planerar du en framgångsrik fasadrenovering för din fastighetsförening

  Fasadrenovering! är inte bara en effektiv metod för att förbättra estetiken på din fastighet – det är dessutom en investering i fastighetens värde och hållbarhet. Att planera och genomföra en fasadrenovering kräver hög noggrannhet och expertis för att uppnå ett lyckat resultat. Häng med när vi diskuterar fördelarna med att investera i en fasadrenovering till din fastighetsförening och hur du kan göra det på bästa sätt med hjälp av vårt team på TBL Mur & Puts.

  Läs mer
 • Husfasad med byggställning
  23/05/2024 - TBL Mur & Puts 0 Kommentarer
  Att tänka på när du ska renovera eller byta fasad

  Fasaden spelar en avgörande roll när det kommer till att skydda en byggnad mot väder och vind. Det är därför viktigt att ta väl hand om fasaden och inte vänta för länge med renovering eller byte. I den här guiden får du goda råd kring materialval, men även viktig information om exempelvis bygglov. Genom att följa våra råd kan du säkerställa ett framgångsrikt fasadprojekt som inte bara förbättrar husets estetik, utan dessutom förbättrar isoleringskapacitet och energieffektivitet.

  Läs mer
 • äldre modell vit kakelugn med guldiga dörrar
  22/03/2024 - TBL AB 0 Kommentarer
  Renovera din kakelugn och elda säkert året runt

  Kakelugnen är en stilfull klassiker i både äldre och yngre bostäder. Den är även en av dagens mest effektiva värmekällor! För att bevara dess estetik och inte minst funktionalitet är det dock viktigt att låta genomföra regelbundna renoveringar och reparationer. Vi på TBL hjälper såväl villaägare som fastighetsägare, kommuner och byggföretag med underhåll och renovering, vilket i sin tur säkerställer en felfri uppvärmning. Vad finns det egentligen för risker med att elda i en bristfällig kakelugn, och hur går vi tillväga när vi utför renovering och reparation av kakelugnar? I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta.

  Läs mer
murad fasad

Här samlar vi artiklar om våra tjänster inom mureri, guider och tips för dig som kund!

 

TBL Mur & Puts grundades 2016 i Skara. Vi är ett dedikerat team av fyra yrkesskickliga murare med över 50 års samlad erfarenhet. Vi är stolta över vårt hantverk och vår kompetens inom mureri. Vi lägger stor vikt i kundupplevelsen och strävar efter att leverera hög kvalitet i alla uppdrag vi tar oss an! Som medlemmar i Byggföretagen garanterar vi arbete som uppfyller stränga branschstandarder.

Kontakta oss